Vianen via Lekdijk en andersom 21-02-2018

Vandaag is het heerlijk fris weer dus ik doe de muziek in en stap op het (carbon) ijzeren ros en ivm de wind besluit ik de Lekdijk af te rijden totdat je niet meer verder kan en dan aan de andere kant weer terug.

Zo gezegd zo gedaan, er staat toch nog wel iets wind maar ik trap lekker door en ben al snel in Vianen, even vlug een foto als bewijs boven op de Jan Blankenbrug en dan snel weer terug om lekker koffie te doen in Ameide, niets was minder waar want alles is dicht, dus ik heb al wat Jelle op en de bidon is leeg dus ik besluit om bij kinderdijk maar een bakkie te doen. en dat doe ik, na het laven rijd ik naar de pont om over te varen en die vaart uiteraard net voor mijn neus weg dus wat doe je dan ? juist je gaat over de Noord en naar Ridderkerk en dan over de Brienenoord en dan de Maasboulevard af en zo kom ik weer thuis na een fijne en achteraf toch wel redelijk snelle rit. foto en route hieronder.

 

https://www.strava.com/activities/1418781766

1 thought on “Vianen via Lekdijk en andersom 21-02-2018

  1. Zo dan, wat je op een Jelle al niet kan! Werd het toch nog een lange route, door de tegenslagen van gesloten toko en wegvarende pont.
    Petje af

Reacties zijn gesloten.