Urban bridges Revolt 1.a

Vandaag vond ik het tijd voor weer een bruggen rit, Het was even puzzelen omdat ik in eerste instantie niet wist waarheen. Maar eenmaal op gang ging het wel, helaas ben ik niet verder dan 9 bruggen gekomen, maar wel een heerlijke rit al zeg ik het zelf. Lekkere zomermuziek in mijn oren en blik op oneindig. Het begon bewolkt en benauwd maar gaandeweg heb ik het grootste gedeelte in de zon gereden en dan nog een fijn stukje gevaren vanaf de 2e maasvlakte. Daar nog even de dierenambulance gebelt omdat er een jonge kokmeeuw met een lamme vleugel onder de vangrail zat. zeker iets geraakt, ik hoop dat ze hem ophalen. en tja dat was het avontuur,ik zou zeggen bekijk de route en het verhaal vertelt zich zelf 🙂 Een goede 120 km voorbereiding op de Flipje tocht in Tiel morgen, Ik hebter zin an !! de route staat voor de échte geinteresseerde onderaan deze post.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1267332172