Rondje over de dammen, sluizen en eilanden 17-07-2018

Aangezien er weinig animo is om vroeg te gaan rijden en om een beetje door te rijden  😉 haha ben ik genoodzaakt om solo te gaan, maar dat is ook heerlijk ! Ik vertrek om 07:15 en denk een rondje eilanden is wel leuk dus zo gezegd zo gedaan. Ik begin in Maassluis waar ik overvaar en zo via de brug naar Vierpolders etc etc naar de eerste dam rijd. ik ga rechtsaf naar Ouddorp en daar doorheen naar de volgende dam sluis noem het maar wat, dan weer naar de volgende en over zonnemaire en al die plaatsjes kom ik bij de Philipsdam en aangezein ik die nog nooit ben overgegaan doe ik dat vandaag wel. Prachtige dijkjes en polderweggetjes en ik stop even in Steenbergen voor de inwendige mens en daarna rijd ik via  Dinteloord en Willemstad weer naar bekend terrein en zo ben ik weer lekker vroeg thuis met 175 op de klok. mannen bedankt..ohnee toch niet. 😉 de route en foto’s staan hieronder, kujje kijkuh..

 

https://www.strava.com/activities/1708370477