Rondje Oostvoorne TCR 23-07-2017

Na een aantal weken van inactiviteit van mijn kant heb ik eindelijk weer eens tijd om op het ijzeren ros te stappen, Bij de club treffen we 8 man aan en Gijs die voor de ZAP komt. Bert, Koos, Leo, Rob, Henk, Petra Ronald en Ik. We gaan voor een rondje Stormvogels, er staat aardig wat wind en ik vind het toch wel een beetje moeilijk en kom maar moeilijk op gang. Mede door mijn rugpijn….ja ik weet het het is geen excuus ! Bij Zwartewaal besluit Gijs om een rondje zelf te doen. En wij rijden verder richting Oostvoorne. De koffie is uiteraard bij de stormvogels en we laven ons daar voldoende om aan de terugreis te beginnen. Het weer is lekker maar bij Spijkenisse breekt de hemel open en we krijgen me daar in 5 minuten een plens water op onze harses die nog niet in heel de week is gevallen 🙂 dus lekker afgekoeld gaan we richting huis, mensen bedankt ! voor het gezellige samenzijn, foto en route staan wederom hieronder te aanschouwen mocht je je daartoe aangesproken voelen.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

 

 

https://connect.garmin.com/modern/activity/1871327456

 

4 thoughts on “Rondje Oostvoorne TCR 23-07-2017

  1. Marco ….ik heb een top rit gehad en die bui bui viel best wel mee hoor , ….een paar spettertjes kunnen wij toch wel hebben?? 🙂
    Voor mij was het hoogte puntje weer de appelpunt bij de Stoormvogel , het onderkomen met de sublieme vloer .
    Ik verheug mij al op het volgende ritje.

Reacties zijn gesloten.