Rondje Ameide Lopik Solo 06-05-2016

Het was een perfecte dag voor een heerlijk rondje, maar waarheen ? tegen de wind in dacht ik dus het was Oostenwind en ik vertrok voor een tochtje naar Stolwijk via de Algera brug maar daar was ik al heel snel en ik dacht weet je wat ik ga naar Schoonhoven. Ook daar was ik al snel toen dacht ik nou misschien is het wat in Lopik. en daar was het wat, nou iets er voorbij in Ameide aan het water gezeten en met een klein pontje naar de overkant gevaren, de Lekdijk op en die helemaal uit gereden naar Kinderdijk en daar nog een bakkie gedaan toen richting  de Noord en daar overheen via Ridderkerk en Bolnes over zuid naar Pernis door de Benelux en toen was de pret alweer voorbij. Al met al een fijne tocht jammer alleen maar goed er was in ieder geval iemand die naar me luisterde ! 😉 een fijne 119 km gereden. De route voor de geinteresseerden staat onderaan.

https://connect.garmin.com/modern/activity/1156414902