Rabo Bergtour Ochten 02-04-2016

Vandaag Afgesproken met Meindert, Johanna en Rikus een vriend van Meindert kwam naar Ochten.We verwachtten veel zon maar heel de dag geen zon gezien. De route begon een beetje naar en een paar kilometer buiten Ochten lag er al een renner op de grond in een plasje bloed, slecht begin. Aangezien het mijn eerste klim tocht is had ik het erg zwaar ingeschat, en dat bleek op sommige stukken ook juist 🙂 al met al viel het mij niet tegen, een prachtige bosrijke omgeving, en eenmaal boven begint de kilometers lange afdaling de zoete overwinning. De 2 klimmetjes die mij het zwaarst vielen waren de Italiaanse weg en de posbank. maar volgens mij met goed gevolg doorstaan. Op naar de volgende zeg ik ! Een super fijne tocht gehad met top  gezelschap, gelukkig geen pech en/of ongevallen in ons team en dat is altijd goed. er stond op 2 plekken een fotograaf dus ik ben benieuwd of mijn poffertjes porum er een beetje charmant opstaat, kan haast niet anders zou je zeggen. 🙂 Tot dan even deze foto’s die ik zelf gemaakt heb. De nieuwe wielen bevallen ook goed alleen het piepte als een gek in het begin bij het remmen, maar remmen doet het als een malle, een soort kurk remblokjes op een aluminium exalith velgrand.

DSCN0869 DSCN0873 DSCN0872 DSCN0871

11426825-54B5E4AF13D73C1DA601

https://connect.garmin.com/modern/activity/1108700358