Pets Place en Bike010 Wielertenue

Het idee is al tijden geleden geboren, en nu omgezet in daden en acties om het te realiseren. Samen heeft een heel team van vakkundigen een prachtig tenue samengesteld  en verder laten ontwerpen door BioRacer. Ik zou zeggen lees en kijk verder..

Even een woord van de sponsor..

Een aantal jaar geleden werd ik besmet met het wielrennersvirus, ik ga graag kijken bij het weg wielrennen en ook bij het baanwielrennen ben ik vaak te vinden. Toen heb ik besloten om zelf ook te gaan fietsen en heb ik mijn eigen gebouwde fiets bij Braun gekocht, natuurlijk wilde ik daar graag mijn eigen winkelnaam Pets Place Vlaardingen op hebben. Ik heb op mijn eigen fiets de logos van Pets Place Vlaardingen geplaatst maar helaas zien de andere wielrenners dit niet heel goed. Mijn vader (Gerrit) rijd bij de club TC Rijnmond en rijd buiten de club om vele ritten voor zichzelf en komt daarbij op vele plaatsen in Nederland en zelfs enkele keren in het buitenland. Hij draagt voor de club mooie kleding maar daar buiten wilde ik hem graag gaan sponseren. Hij heeft toen een spatbord met de naam Pets Place op zijn fiets geplaatst maar ook dit valt niet zo op. Toen begon er een plan te broeden van wat als ik nu een eigen tenue laat maken waar mijn naam pets place vlaardingen goed opvalt! Ik ben toen gaan rondvragen, gaan kijken op beurzen en balletjes op gaan gooien en toen kwam daar Bike010 om de bocht die hetzelfde idee had maar alleen de sponsor miste. We hebben samen een ontwerp gemaakt en zijn er mee naar bioracer gestapt, die een schitterend tenue voor ons heeft gemaakt! Nu zou ik het geweldig vinden als er meer wielerfanaten zijn die in dit tenue zouden willen rijden zodat we een heel team gaan vormen, maar voorop staat dat ik uiteraard geen andere club in de weg wilt staan dus zijn er ritten van jullie eigen club doe dan ook dat tenue aan wat daarbij hoort!! Alleen als je voor je zelf gaat rijden of samen tochten buiten jullie club om en toch als groep herkenbaar willen zijn zou ik het schitterend vinden als jullie dan mijn shirt aan zouden willen doen, ik hoop dat jullie er aan mee willen werken om Pets Place Vlaardingen op de kaart te gaan zetten.

Sportieve groet !

Amarens van der Hoek

PetsPlace Vlaardingen

 

1 thought on “Pets Place en Bike010 Wielertenue

  1. Mooi zeg!! Lijkt me een strak plan, wat een samenwerking.
    En ja… groen is mijn kleur… maar ik wielren dan weer niet.
    Ik spoor gewoon anderen aan vooral aan te schaffen, haha

Reacties zijn gesloten.