Hoeksewaard route voor 15 April a.s

Vandaag met Hans afgesproken om toch maar de route nog een keer voor te rijden voor de eventuele Zaterdag tocht in April. Het weer is heerlijk en het gezelschap perfect we spreken af om 10:00 bij de Benelux-tunnel. Bij Hoogvliet heb ik mijn eerste pech gevalletje van lekke voorband die zo vervangen was dus wij door naar Spijkenisse naar Hekelingen maar net voor Hekelingen mijn 2e pech gevalletje van wéér een lekke voorband, die wederom snel was vervangen wij rijden verder met toch wel aardige wind in het gelaat maar die was heerlijk.En ergens diep in het polder landschap je raad het al mijn 3e pech gevalletje van wéér een lekke voorband. Van de week eerst maar even alles vervangen en afstappen van die goedkope continental banden.De plek waar wij op 15 April koffie zullen doen was uiteraard dicht omdat iedereen in de kerk zit dus we rijden door naar Strijen sas waar we bij de jachthaven even een versnapering nemen. en ongeveer 103 km verder zijn we weer bij de Benelux-tunnel aangekomen, Hans wederom bedankt je hebt me kapot gereden 😉 Het bewijsmateriaal en eventuele route mits je er interesse in hebt staan beneden aan deze post. route is 108 minus de 2,5 x 2 van en naar de club. Misschien tot 15 April, de aller eerste zaterdag clubrit van dit jaar.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

https://connect.garmin.com/modern/activity/1616958603

 

Klik mij .. Filmpje van de foto’s

 

3 thoughts on “Hoeksewaard route voor 15 April a.s

  1. Er is toch op zaterdag 18 maart al de molenrit? Maar de weersvoorspelling voor die zaterdag lijkt niet denderend ☔️ te worden.
    Dan is 15 april misschien toch nog de eerste van 2017
    Toch iets in de voorband achter gebleven? Pepernootje

    • Anja. Vanaf 15 April worden de Zaterdag ritten gecoördineerd door Hans, Frans, en mijzelf. (mits genoeg animo) De molenrit staat al op de tourkalender, alle andere 1 x in de maand zaterdagen niet bekend nog.

Reacties zijn gesloten.