1e rit op de zomerfiets

Het is heerlijk weer als  ik om 10:30 op de fiets stap, ik heb speciaal de zomerfiets van de muur geplukt en in orde gemaakt, bandjes opgepompt en alles opgeladen en het stof eraf geveegd. Ik vertrek voor een snel rondje andersom naar de klip, via Zoetermeer en pijnacker, Nootdorp etc etc Leiden kom ik al snel bij Wassenaar en de klip. Ik rijd snel verder en cross door de duinen tegen het  zwakke windje wat er staat en net voor ik bij Scheveningen aankom kom ik een paar man van de DiDo’s tegen. geen tijd voor chitchat en ik rijd verder de geijkte route door duindorp naar Kijkduin waar ik bij Loesje een bakkie en een broodje doe. lekker !! Daarna op mijn gemakkie naar huis en voldaan strijk ik neer in mijn zetel voor wat achterstallig werk. route staat hieronder, helaas geen foto’s van het prachtige weer. Het was in ieder geval wel een verademing om weer buiten te fietsen op je fijnste fiets 🙂 Daardoor ging het ook als de brandweer, althans zo leek het voor mij. Hopelijk kunnen we komend seizoen weer mooie tochten en verhalen hier ten toon spreiden.

https://www.strava.com/activities/2148345064#kudos

 

1 thought on “1e rit op de zomerfiets

  1. Fietsfoto van vorig seizoen dan zeker? Korte broeken in februari Is wat té.
    Dat het maar een mooi fietsseizoen mag worden!
    Van mij mag het tot december zo zonnig blijven.
    Succes op de Veluwe

Reacties zijn gesloten.