Zeven voor Leven Proloog 12 Okt 2018

Vandaag is de proloog van zeven voor leven waar de route bekend gemaakt word die we op 26 Mei 2019 zullen gaan rijden voor het goede doel.

We worden hartelijk ontvangen op de locatie van waar we zullen vertrekken en nemen een bakje koffie en even later word de lunch geserveerd, helemaal top in orde. Verder spreken er een aantal mensen van het Radboud ziekenhuis en de organisatie van 7 voor leven, alsmede een persoonlijke ontroerende speech van een mede deelnemer. Er worden 4 groepen gemaakt en ik besluit om bij groep 2 ingedeeld te worden. Daar fietst ook Frits Barend en Julia Soek van team Sunweb in. We vertrekken gestaag en fietsen rustig aan want dat was de afspraak. In Groesbeek is het namelijk erg druk met verkeer, op de dag van het event zal dit verkeersvrij zijn zegt de organisatie. We doen de 7 heuvelenweg en de Van de Veursweg, dat gaat allemaal vrij easy dan komt de Oude Holleweg en die is wat pittiger als de rest 🙂 maar ook deze doen we zonder problemen. Overal zijn cameramensen en fotografen en zelfs aardig wat drones in de lucht dus ik ben benieuwwd hoe dat er uit gaat zien. en krap een uurtje later komen we weer terug bij de start, ik wacht niet erg lang voordat we weer naar huis rijden. Ik heb gelijk zin om nog een paar keer het rondje te fietsen maar we zullen even moeten wachten. Het rondje is 20.7 km lang en ongeveer 322 HM dus dat word best wel pittig, alles keer 7

https://www.strava.com/activities/1900340377

Dus we hebben nog genoeg tijd om donaties bij elkaar te schrapen, mijn doel van 1000 Euro komt steeds dichterbij, alle donateurs bedankt voor julie bijdrage !! zonder julie heeft dit geen houvast. Doneren mag en kan en moet zelfs nog steeds en dat kan op onderstaande link welke verwijst naar mijn persoonlijke bike010 donatie pagina.

https://www.zevenvoorleven.nl/deelnemers-donaties/bike010-rotterdam

Hieronder een aantal foto’s van de proloog.

 

 

Verdere updates volgen nog

 

 

 

 

1 thought on “Zeven voor Leven Proloog 12 Okt 2018

  1. Alvast de route verkend… en volgend jaar mei voor het ‘echie’!
    Als de donateurs nog even de kas spekken voor dit goede doel. Dat zou fijn zijn.
    Goed bezig, Marco

Reacties zijn gesloten.